Nacházíte se zde:
4
Ingredience & Porce
8 porce/porcí
Karamelový puding
- 500 gramů mléko
- 4 kusy vejce, (à 60 g)
- 130 gramů cukr
- karamelový sirup, na formu
- 700 gramů voda
-
6
5min
Doba přípravy 5minDoba vaření/pečení -
7
snadný
Doba přípravy -
8
-
Recept je vytvořen pro
TM 31
-
5
Příprava
- Do mixovací nádoby dejte mléko, vejce a cukr a mixujte 10 sek./rychlost 4.
Nalijte karamel do obdélníkové hliníkové formy nebo formy na pečení a naplňte ji připravenou směsí. Formu zakryjte hliníkovou fólií a navrch dejte papírovou utěrku, aby vsákla vodu.
Do mixovací nádoby nalijte vodu, umístěte systém Varoma na své místo a vařte v páře 40 min./ Varoma/rychlost 1. Opatrně sundejte hliníkovou fólii a zastrčte dovnitř párátko, abyste vyzkoušeli, jestli ho vytáhnete čisté. Pokud se na párátko nalepí nějaká směs, prodlužte čas vaření ještě o několik minut.
Nechte 1 hodinu vychladnout a poté vložte alespoň na 1 hodinu do lednice.
Formu otočte dnem vzhůru na talíř a vyklopte její obsah. - Popište zde přípravné kroky receptu
- Popište zde přípravné kroky receptu
10
Příslušenství, které potřebujete
-
Stěrka
koupit nyní -
Kompletní mixovací nádoba pro TM6
koupit nyní
11
Komentáře
Přidat komentářurčitě musím vyzkoušet,věřím
určitě musím vyzkoušet,věřím kdyby se přidalo trochu vanilkového sirupu,tak to zjemní celkovou chuť pudinku
Karamel, ten žádný recept
Karamel, ten žádný recept nepokazí